Τεχνολογική καινοτομία στην Ανέγερση κατοικιών


Η ανάγκη για ένα καλύτερο τρόπο ζωής δημιούργησε την Tiger Steel Structures, μια εταιρεία που άρχισε να δραστηριοποιείται και να ειδικεύεται στην κατασκευή υψηλής ποιότητας κατοικιών με χάλυβα.  Έκτοτε, επεκτείνεται συνεχώς, βασιζόμενη σε αρχές όπως η εξυπηρέτηση σε όλα τα στάδια της κατασκευής ,η βαθιά γνώση του αντικειμένου, η εξ’ ολοκλήρου χρήση της τεχνολογίας στον τομέα δόμησης και η ειλικρίνεια απέναντι στον πελάτη.

Η εταιρεία μας, συμβουλεύει και κατασκευάζει με ποιότητα, ταχύτητα και οικονομία κατοικίες (μονοκατοικίες ορόφου ή μεζονέτες), προσθήκες ορόφου σε υφιστάμενα κτίρια, εξωτερικά και εσωτερικά χρίσματα σε υφιστάμενες κατοικίες, επέκταση κτιρίων και προσθήκες δωματίων και ανακαινίσεις.

Η Tiger Steel Structures Ltd χρησιμοποιεί μια μοντέρνα τεχνολογία τον τομέα κατασκευής, με θερμομονωτικά και ηχομονωτικά υλικά με τα οποία κατασκευάζεται μία ελαφριά, εύκολη και γρήγορη οικοδομή της αρεσκείας σας. Κύρια υλικά που χρησιμοποιούμε σαν εταιρεία είναι ο μεταλλικός σκελετός, η εξηλασμένη πολυστερίνη (που είναι μονωτική πλάκα) για εξωτερική τοιχοποιία, OSB και ορυκτοβάμβακα για θερμομόνωση και ηχομόνωση, και γυψοσανίδα για να επενδυθεί το εσωτερικό του σπιτιού.

Η Tiger Steel Structures Ltd είναι πρόθυμη να αναλάβει τα αρχιτεκτονικά σχέδια, τη στατική μελέτη καθώς, και την έκδοση της πολεοδομικής άδειας, κατόπιν εντολής του πελάτη. Αναλαμβάνει επίσης την κατασκευή τόσο του μεταλλικού σκελετού όσο και την πλήρη ολοκλήρωση του έργου.  Με αυτό το τρόπο μειώνουμε το κόστος και αυξάνουμε την ποιότητα αφού κάνουμε επίβλεψη με συνεχής και αυστηρούς ελέγχους του κτιρίου από την αρχή μέχρι το τέλος.

Πρώτιστο μας μέλημα είναι η συνεχής επικοινωνία με τον πελάτη για μια εγγυημένη και αποδοτικότερη συνεργασία που θα μας οδηγήσει στο τελικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την δική σας ικανοποίηση.

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ


Αναλαμβάνουμε την κατασκευή τόσο του μεταλλικού σκελετού όσο και την πλήρη ολοκλήρωση του σπιτιού.

Τα κύρια υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ο μεταλλικός σκελετός (steel frame structure)το οποίο κατέχει την υψηλότερη αναλογία ισχύος έναντι βάρους από οποιοδήποτε άλλο υλικό δόμησης. Για επένδυση του μεταλλικού σκελετού χρησιμοποιείται OSB 15mm πάνω στο οποίο βιδώνεται εξηλασμένη πολυστερίνη που είναι μονωτική πλάκα, μετά τοποθετείται ανταλκαλικό πλέγμα ενίσχυσης. Ακολουθεί το υλικό Κam 700 που χρησιμοποιείται σαν υλικό επικόλλησης αλλά και για βασικό επίχρισμα. Το τελικό στάδιο του τοίχου, δηλαδή η όψη του, μπορεί να δεχτεί οτιδήποτε αλλά το πιο συνηθισμένα τελειώματα είναι το 3ο χέρι σοβά ή το γραφιάτο. Οι εσωτερικοί τοίχοι  δέχονται OSB και ορυκτοβάμβακα για θερμομόνωση και ηχομόνωση και γυψοσανίδα για επένδυση των τοίχων εσωτερικά.     

Οι κατασκευές με μεταλλικό σκελετό από χάλυβα πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές κατασκευής συνεπώς είναι ασφαλέστερες, έχουν λιγότερες ανάγκες συντήρησης, και εξασφαλίζουν την πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της οικοδομής σας. 

Παρουσιάζει σημαντική αντοχή στην φυσική φθορά και τις καιρικές συνθήκες. Είναι ιδανικό για χρήση σε σεισμογενείς περιοχές καθώς απορροφά τις σεισμικές δονήσεις χάριν της ελαφρότητας και ελαστικότητάς του. 

Το σύστημα ποιότητας μας είναι βασισμένο στην εξασφάλιση σαφών οδηγιών από τους πελάτες μας αλλά και εξασφάλιση επαρκών πόρων οι οποίοι να είναι διαθέσιμοι για την αποπεράτωση της εργασίας μας. Η ομάδα που ορίζεται για την εκτέλεση του έργου, έχει την τεχνογνωσία, κατάρτιση και δεξιοτεχνία, ώστε να ανταποκριθεί με επιτυχία στις ανάγκες της κάθε εργασίας.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ


Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των κτιρίων με μεταλλικό σκελετό από χάλυβα εκτός από ευκολία στην κατασκευή, είναι η ταχύτητα, η οποία επιτυγχάνεται με την χρήση ελαφρότερων αλλά και ανθεκτικότερων προκατασκευασμένων χαλύβδινων στοιχείων που είναι εύκολα στη μεταφορά και γρήγορα στη συναρμολόγηση τους πού γίνεται στο εργοτάξιο. Αυτό το εξασφαλίζουμε από την εμπειρία του προσωπικού στις μεταλλικές κατασκευές και τον απαραίτητο εξοπλισμό ούτος ώστε το έργο να ολοκληρώνεται και να παραδίνεται στον πελάτη μέσα σε 4 – 6 μήνες.

Παρά την ανάγκη για γρήγορη περάτωση του έργου, η ασφάλεια των εργαζομένων στο εργοτάξιο είναι πάντα η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα μας.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Η χρήση του μεταλλικού σκελετού στην κατασκευή κτιρίων βοηθά στην αποφυγή των συνηθισμένων και χρονοβόρων εκκρεμοτήτων, όπως και τα προβλήματα σχεδιασμού. Επιτρέπει γρηγορότερη περάτωση έργων αφού δεν υπάρχει χρόνος αναμονής όπως με το μπετόν. Εγγυάται ακριβείς ευθείες, τετράγωνες γωνίες και λεία κουφώματα, εξασφαλίζοντας την ομαλή εφαρμογή και κίνηση σε πόρτες και παράθυρα και εξασφαλίζει στον πελάτη μέχρι και 25% χαμηλότερο κόστος κατασκευής.

Είναι ελαφρύτερο και ευκολότερο στην συναρμολόγηση από άλλα υλικά κατασκευής σκελετού, και δεν χρειάζεται να γίνει διαχωρισμός καθώς η ποιότητα είναι ενιαία. Έτσι οι απώλειες είναι λιγότερες , προσφέροντας πιο επικερδείς κατασκευές και παρέχοντας ένα προϊόν φιλικότερο στο περιβάλλον – σημείο που αναδεικνύει μια οικολογική αντίληψη και την εμπορευσιμότητα του κτίσματος.

Χρησιμοποιούνται θερμομονωτικά και ηχομονωτικά υλικά με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας.

Το σύστημα δόμησης με ελαφριά προφίλ χάλυβα αποτελεί μια λύση που προσαρμόζεται στις μελλοντικές ανάγκες των ιδιοκτητών. Οι μη φέρουσες τοιχοποιίες ξηράς δόμησης μπορούν εύκολα να μετακινηθούν σε σύντομο χρόνο, με χαμηλό κόστος, προκαλώντας ελάχιστες ζημιές στο χώρο γεγονός που είναι αδύνατο με τη συμβατική μέθοδο. Το ίδιο ισχύει για περιπτώσεις μελλοντικής επέκτασης, όπου εξασφαλίζεται η άψογη εφαρμογή του “παλαιού” με το “νέο”.