Στάδια Κατασκευής

1. Εκσκαφές:

Η εταιρία μας έπειτα από εντολή του πελάτη, έχει την δυνατότητα να αναλάβει τις εκσκαφές που απαιτούνται στο εκάστοτε οικόπεδο.(εικόνα)

2. Θεμελίωση- βάση από μπετόν:

Η κατασκευή της θεμελίωσης και της πλατφόρμας γίνεται σύμφωνα με την Στατική Μελέτη Διπλωματούχου Μηχανικού , και βάση του αρχιτεκτονικού σχεδίου του σπιτιού.(εικόνα)

3. Τοποθέτηση Μεταλλικού σκελετού:

Ο μεταλλικός σκελετός, όπως και η θεμελίωση, κατασκευάζεται σύμφωνα με την Στατική Μελέτη Διπλωματούχου Μηχανικού και με βάση του αρχιτεκτονικού σχεδίου του σπιτιού. Συναρμολογούνται τα μεταλλικά κομμάτια στο εργοτάξιο τα οποία βιδώνονται πάνω στην ήδη υπάρχουσα βάση από μπετό, και με γοργούς ρυθμούς διαμορφώνονται οι τοίχοι του σπιτιού και δημιουργείται ένας ενιαίος μεταλλικός σκελετός ολόκληρου του κτιρίου.(εικόνα)

4. Τοποθέτηση Κεραμιδιών:

Τα κεραμίδια τοποθετούνται σε αυτό το στάδιο εργασιών ούτος ώστε το βάρος τους να καθορίσουν και το τελικό ύψος του κτιρίου.(εικόνα)

5. Επένδυση σκελετού εξωτερικής τοιχοποιίας

Η επένδυση περιλαμβάνει ορυκτοβάμβακα και OSB για ηχομόνωση και θερμομόνωση, και γυψοσανίδα.(εικόνα)

6. Ηλεκτρολογική, υδραυλική και αποχετευτική εγκατάσταση:

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε αυτό το στάδιο περιλαμβάνει: τις καλωδιώσεις , τα κουτιά διακλαδώσεως, τον πίνακα, την εσωτερική τηλεφωνική εγκατάσταση και την γραμμή (καλωδίωση και πρίζα) για την κεραία της τηλεόρασης τα οποία ειναι εγκεκριμένα από την ΑΗΚ.

Ταυτόχρονα με την ηλεκτρική εγκατάσταση τοποθετούνται και οι υδραυλικές και αποχετευτικές εγκαταστάσεις που αφορούν την εγκατάσταση των ειδών υγιεινής, των γουρνών σε κουζίνα και πλυσταριό και γενικά με όλες τις αποχετεύσεις του κτιρίου.

7. Επένδυση σκελετού εσωτερικής τοιχοποιίας

8. Εξωτερικά επιχρίσματα – σοβάδες

Οι εξωτερικές πλευρές των τοίχων σοβατίζονται με ελαφρύ σαγρέ ή με μαρμαροκονίαμα τριφτό και οι εσωτερικές πλευρές με μαρμαροκονίαμα τριφτό ώστε να δημιουργηθεί μια λεία και γυαλιστερή επιφάνεια.(εικόνα)

 

Μετά το σοβάτισμα γίνεται η τοποθέτηση του επιχρίσματος που ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, είτε για μόνωση είτε για διακόσμηση, διαλέγεται το κατάλληλο.

10. Βαψίματα:

Οι τοιχοποιίες εσωτερικά βάφονται με δύο χέρια Πλαστικό Άριστης Ποιότητας και εξωτερικά με δύο χέρια Ακρυλικό χρώματος Λευκού ή χρώματος από το χρωματολόγιο μας κατόπιν επιλογής του πελάτη.

11. Τοποθέτηση Πλακιδίων – Ειδών Υγιεινής:

Η τοποθέτηση των κεραμικών γίνεται με κόλλα αφού πρώτα έχει καλυφθεί όλο το δάπεδο με υπόστρωμα από άμμο θαλάσσης και τσιμέντο για να έχουμε απόλυτο αλφάδιασμα και λεία επιφάνεια. πάντα κατ’ επιλογή του πελάτη.

12. Κουφώματα

Τοποθέτηση αλουμινίων και ξύλινων θυρών

13. Ξυλουργικά

Τοποθέτηση κουζίνας, ντουλαπιών και ερμαριών

14. Ηλεκτρικά (μπριζοδιακόπτες)

Τοποθέτηση πριζών και διακόπτων

15. Τελειώματα:

Μετά από την τοποθέτηση των πριζών και διακόπτων γίνεται ένας γενικός έλεγχος για οποιεσδήποτε τυχόν μικροδιορθώσεις. Γίνεται το τελευταίο χέρι μπογιατίσματος και ο εξωτερικός καθαρισμός της οικίας. Όταν όλα είναι έτοιμα και ελεγμένα το κλειδί παραδίνεται στον ιδιοκτήτη ο όποιος μπορεί να κατοικήσει στην οικία του από την ίδια στιγμή.